Drama-kerst voor Britse Royals?

Koningin Elizabeth
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Aan de hele mediastorm rondom prins Andrew (59) lijkt voorlopig nog geen eind te komen. Zo laten bronnen van de koninklijke personeelsleden weten dat ze prins Andrew niet aanwezig willen bij het kerkbezoek, tijdens de kerst. Het kerkbezoek is een jaarlijks terugkerend fenomeen. En bovendien voor de royals een belangrijk moment.

Protesten tegen Andrew

Het zou volgens de personeelsleden te gevaarlijk zijn. Zo zijn ze bang dat er protesten uitbreken en voorstanders van Virginia Giuffre (35) infiltreren tussen de menigte. Hierdoor verwachten ze ook dat de aandacht volledig gericht zal zijn op Andrew, the Duke of York’s, en niet op de rest van de traditie.
Virginia Giuffre was de voormalig seksslaaf van de onlangs overleden multimiljonair Jeffrey Epstein. Virginia geeft aan dat ze op minderjarige leeftijd, tot drie keer toe gedwongen werd tot seks met de Britse prins Andrew

Eerder kondigde Prins Charles (71), aan een spoedoverleg te willen met zijn jongere broertje Andrew. Ook heeft Andrew zijn openbare functies neergelegd en het kantoor op Buckingham Palace moeten verlaten.

Meghan en Harry ook afwezig

Naast een mogelijk ontbrekende Andrew, vieren ook Meghan Markle (38) en prins Harry (35) geen kerst met de Britse Royals.

Hoewel het met 93 jaar een mogelijkheid is dat dit voor koningin Elizabeth wellicht de laatste kerst is, gaf ze aan het koppel te snappen:
,,De hertog en hertogin van Sussex kijken uit naar uit naar extra familietijd tegen het einde van de maand. Nadat ze de laatste twee jaren Kerstmis hebben gevierd in Sandringham, kiezen Uwe Koninklijke Hoogheden ervoor om de feestdagen, als een nieuw gezin, door te brengen met de moeder van de hertogin, Doria Ragland. Deze keuze is in lijn met die van andere leden van de koninklijke familie en heeft de steun van Hare Majesteit de Koningin.”

Over de reden van Meghan en Harry gaan verschillende verhalen rond. Zo zou Meghan niet goed in haar vel zitten door vele negatieve reacties, en voor rust naar haar moeder willen. Maar er gaan ook verhalen rond over een ruzie tussen prins Harry en zijn oudere broer prins William (37). Meghan zou volgens William te lang hebben gewacht met het showen van de baby, wat tegen de koninklijke tradities ingaat.

 

 

 

Tags

Andrewbrits koningshuisBritste RoyalsDuke of York'sKerstmeghan marklePrins AndrewPrins HarryPrins WilliamPrinses Meghan

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie