Britten gokken op geboortedag én naam van baby Meghan en Harry

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Kensington Palace maakte vandaag bekend dat prins Harry en Meghan Markle hun eerste kindje verwachten. In de lente van 2019 is Meghan uitgerekend, maar de precieze datum is niet bekend gemaakt. Britten gokken momenteel volop bij de zogenoemde ‘bookmakers’ op de datum van dé grote dag.

Meghan Markle is minstens 12 weken zwanger, want Britse media berichtten dat de termijnecho van 12 weken goed was. In de lente is ze uitgerekend, maar dat betekent dat de bevalling in maart, april mei óf juni plaatsvindt. Een aantal gokkers denkt dat het nieuwe prinsje of prinsesje op dezelfde dag wordt geboren als prins Louis, het jongste zoontje van prins William en zijn vrouw Kate. Hij kwam vorig jaar op 23 april ter wereld. Ook bestaat de kans dat het kindje geboren wordt op de trouwdag van Harry en Meghan, 19 mei.

Namen

Niet alleen gokken de burgers op de geboortedag van de prins of prinses, want ook wordt er nu al gespeculeerd over de naam van het prinsje of prinsesje. De meest genoemde namen zijn op dit moment James en Victoria. Ook maken Olivia, Thomas, Grace, Joseph en Elizabeth volgens de bookmakers kans.

Er kan ook gegokt worden op het geslacht van het kindje. De meerderheid van de gokkers denkt op dit moment dat de kans groot is dat de twee een jongetje krijgen.

Tags

BEVALLINGCHARLESECHOELIZABETHENGELANDJAMESKINDJEMEGHAN MARKLEPRINS HARRYVICTORIAZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck