Broeit er iets tussen Sarah van Soelen en de glazenwasser?

Door: Charlotte Wijnen
24-08-2022

Na de relatie met André Hazes, is Sarah van Soelen blijven wonen in het appartement dat ooit van hun samen was. Maar waarschijnlijk zou Sarah er liever wonen mét een nieuwe liefde. Of heeft ze die stiekem al gevonden?

Het appartement was ooit bedoeld als liefdesnestje, en nu Sarah er alleen woont is ze er ongetwijfeld achtergekomen dat het optrekje te groot is voor haar alleen. Voor klusjes zoals de ramen wassen komt dan ook iemand langs om te helpen.

Sarah filmt de glazenwasser

Toevallig is het áltijd dezelfde glazenwasser én kent Sarah hem persoonlijk. Wanneer hij aan het werk is maakt ze dan ook altijd een filmpje van hem, iets wat ze gisteren ook deed. Dat ze de man ook in de video tagt, roept een hoop vragen op: wie maakt er nou een filmpje van de glazenwasser?

Wellicht wil Sarah laten doorschemeren dat er iets broeit tussen haar en de man. Ondertussen wil ze namelijk aan heel Nederland laten zien dat ze volledig over André heen is. Sarah had vorig jaar een relatie met de zanger, maar in december besloten de twee een pauze in te lassen. Van een hereniging kwam het niet meer, iets waar Sarah zich uiteindelijk bij neerlegde.

‘Liefste die ik ken’

Toen André zijn comeback aankondigde, had ze dan ook alleen maar lieve woorden voor hem. ,,Ik hoop dat het goed met hem gaat en dat hij zichzelf herpakt heeft”, zei ze in gesprek met RTL Boulevard. ,,Ik hoop dat hij veel voor zichzelf heeft geleerd, weet wat hij leuk vindt, goede mensen om zich heen heeft en van zich af heeft leren bijten en met beide benen op de grond staat, want hij kan dit aan. Hij is de liefste die ik ken.”

Meer DenD