Broer Marco Borsato doet boekje open: ‘Had beloofd te zwijgen’

Broer Marco Borsato doek boekje open
Door: Charlotte Wijnen
05-10-2022

Marco Borsato houdt zich al maanden stil tegenover de media. Ook zijn broer Armando, met wie hij een goede band heeft, heeft beloofd te zwijgen. Tóch doet hij een boekje open over de zanger. ,,De juicekanalen krijgen ruimschoots de gelegenheid om artiesten te vernietigen.”

Marco Borsato is de afgelopen tijd vooral in het buitenland te vinden. Hij trekt veel op zijn motor rond en is op dit moment met zijn jongste zoon in Noorwegen. Verder probeert de zanger zoveel mogelijk onder de radar te blijven.

‘Ik heb afgesproken niets te zeggen’

De situatie waar zijn broer in verkeert, doet Armando veel. ,,Het was een rumoerige tijd, zowel door corona als met mijn broer”, vertelt Armando aan weekblad Weekend. ,,Een vervelende tijd. Maar we hebben ons bootje drijvende kunnen houden. Nu gaat het eigenlijk heel goed met mij.”

Op de vraag hoe het met Marco gaat, wil Armando in eerste instantie geen antwoord geven. ,,Ik heb afgesproken daar niks over te zeggen, dus daar ga ik ook niks over zeggen”, zegt hij.

‘Juicekanalen vernietigen artiesten’

Tóch doet hij later een klein boekje open over zijn broer. ,,De juicekanalen krijgen ruimschoots de gelegenheid om artiesten te vernietigen. Er wordt geen hoor- en wederhoor meer toegepast, ik vind dat lastig. Daar heb ik wel moeite mee.”

Volgens Armando is de showbizzwereld behoorlijk veranderd sinds de komst van de juicekanalen. Toch zegt hij dat het hoort bij de tijd waarin we nu leven. ,,De wereld gaat ook gewoon verder. We doen allemaal ons ding – ik ook. Ik blijf lekker werkzaam in die wereld”, aldus Armando.

De juicekanalen noemt hij heftig. ,,Ja, het gaat wel over mijn broer”, zegt hij daarover. Ook laat hij los dat hij Marco niet heeft laten vallen na alle verhalen die de ronde doen. ,,Marco en ik zijn altijd close geweest en we zullen dat altijd blijven. In die situatie is niets veranderd.”

Meer DenD