Bruidsjurk Welmoed kan de kast in

Trouwen Welmoed gaat niet door
Door: Jos La Grande
16-02-2021

Na een geheime verloving en een zoektocht naar een stulpje ten noorden van Amsterdam is de liefde opeens over voor haar vriend. Presentatrice Welmoed Sijtsma en Erik Egberts gaan uit elkaar.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De 30-jarige Sijtsma zou gaan trouwen met haar jeugdliefde, maar de bruiloft is dus nu definitief van de baan, zo lijkt het althans.

Sijtsma en Egberts hadden eerder al een korte break, maar kwamen later toch weer bij elkaar. In 2019 verloofden zij zich zelfs.

Welmoed (29) is één van de gezichten van de ontbijtshow Goedemorgen Nederland en in januari 2020 trad ze zelfs toe tot het presentatieteam van de nieuwe late night talkshow OP1.

Aan DenD verklapte Welmoed vorig jaar groot nieuws: ze zou gaan trouwen met Erik! Wanneer was nog onduidelijk.

Ze is beeldschoon en getalenteerd: Welmoed Sijtsma. Naast haar werk voor Goedemorgen Nederland was ze afgelopen maand ook te zien in programma De IJzersterkste van AVROTROS en kennen we haar nog van het Jeurdjournaal.

Thuisbasis Friesland blijft trekken. ,,Eens in de twee weken ben ik een weekend bij m’n ouders in Leeuwarden. Dan spelen we spelletjes met een kop thee en de kat op schoot. M’n zusjes zie ik dan ook, maar wij doen vooral echt meisjesdingen samen zoals wijn drinken en winkelen.”

Meer DenD