Buitenkansje: Thais woonpaleis voor ruim €3 miljoen

Thais buitenkansje voor ruim 3 miljoen euro
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Ook toe aan rust? Ga naar Thailand. Veel landgenoten gingen u reeds voor. Wie op zoek is naar een Thais woonpaleis kan in Hua Tin terecht. In Hua Tin West staat dit ‘stulpje’ te koop met maar liefst 11 slaap- en badkamers, 2500 m2 woonoppervlakte, 11.200 m2 land, een eigen vijver, een enorm groot zwembad (met een dinertafel in het water), een apart gastenverblijf en een ‘maidshouse’ voor het personeel en nog heel veel meer.

Dat alles voor de vraagprijs van THB 118 miljoen, dat is een dikke 3,2 miljoen euro. Maar daar heb je dan ook wat voor.

DenD Society Journaal

De oase in Hua Tin wordt aangeboden door de Nederlandse makelaar Arnold Ruijs die vol enthousiasme het woonpaleis aanprijst in een video op YouTube. De huidige eigenaar is een ondernemer in ruste en wil er kennelijk vanaf. De enorme villa is van alle gemakken voorzien, inclusief een enorme vleugel, terrassen en een eigen brug over de vijver, die grenst aan het huis.

,,Het is absoluut spectaculair”, aldus makelaar Ruijs. Hij maakte DIT filmpje. ,,Het is alsof je in een 5-star hotel verblijft.”

Wie deze 71-jarige makelaar en zijn bedrijf Arnold Property wat beter wil leren kennen kan HIER terecht. Vorig jaar ging Arnold Ruijs nog de buhne op als een heuse Elvis Presley. Als organisator van een golfevent van de plaatselijke rotary in Hua Hin is hij ook actief.

Tags

LUXETHAILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck