BZV-boer Rob woest: ‘Ze knippen en plakken alles aan elkaar’

Boer Rob is BOOS
Door: Charlotte Wijnen
19-05-2022

Boer Rob heeft na zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw bakken met kritiek over zich heen gekregen, iets wat hem niet lekker zit. Hij is naar eigen zeggen volledig anders neergezet door de makers. ,,Ze knippen en plakken typetjes aan elkaar.”

Rob stelt dat hij door de makers van Boer zoekt Vrouw anders is neergezet dan hij werkelijk is. De negatieve reacties die hij over zich heen heeft gekregen zijn volgens hem dan ook niet terecht.

‘Ik moest negatief worden’

,,Ik ben eigenlijk een normaal iemand die soms misschien wel lekker prettig gestoord is, maar niet zo overdreven als dat ze opgeteld in het programma hebben neergezet”, vertelt Rob in het AD.

Veel kijkers zagen in boer Rob een nieuwe boer Geert, die een aantal seizoenen geleden meedeed en ‘Geile Geert’ werd genoemd. ,,Maar het komt ook door hoe ze het programma maken. Ze knippen en plakken toch typetjes aan elkaar. Rob moest op een of andere manier negatief worden.”

‘Bijna metoo’

Rob zegt dat hij juist onhandig is met vrouwen, waardoor zijn onzekerheid naar boven komt. ,,Mijn grote valkuil is dat ik veel te veel moeite doe om een ander te overtuigen wie ik ben. Ik heb heel veel meegemaakt met relaties en dat maakt je niet sterker in het zelfvertrouwen.”

Toch werd Rob overspoeld met onaardige berichten tijdens zijn deelname. Zo schreef Angela de Jong een tijdje terug dat vrouwen bij hem uit de buurt moesten blijven. ,,Dan word je wel kwaad ja”, zegt Rob. ,,Dat ze zelfs schrijven: ‘het is bijna metoo wat die Rob doet’, dat kan ik niet begrijpen. Die berichten zijn zó negatief. Het was bij de konijnen af.”

Relatie met Wendy hield geen stand

Uiteindelijk koos Rob voor Wendy, maar helaas hield de relatie geen stand. Wendy was niet verliefd en daarmee eindigde de relatie. Gelukkig krijgt Rob inmiddels wel veel leuke berichten van andere dames, dus de boer zal ongetwijfeld nog tegen de ware aanlopen.

Meer DenD