Carlo Boszhard reageert op nare uitspraak Hélène Hendriks

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Carlo Boszhard reageert in de ‘Televizier’ op een nare uitspraak van Hélène Hendriks. Afgelopen week schreven we over een fout in de talkshow ‘Café Hendriks & Genee’. In die uitzending stelde Hélène dat Carlo niet zijn meest succesvolle jaar achter de rug had. Carlo was duidelijk in de war deze vraag.

Zo werkt hij op dit moment aan De TV Kantine, The Christmas Show, Married at first sight en The Masked Singer. ,,Ik mag zeggen hoe ik het wil. Alles bedenken, schrijven en uitvoeren. Ik realiseer me steeds meer hoe bijzonder het is om je eigen ding te mogen doen” laat Carlo weten. Dit besef werd groter na de uitzending van ‘Café Hendriks & Genee’. ,,Ik was daar niet om iets te verkopen, maar omdat Wilfred een aardige collega is. Dan doe je dat voor elkaar.”

Verbaasd over vraag Hélène

Carlo geeft aan verbaasd te zijn over de vraag van Hélène. Hij reageert vertwijfeld. ,,Even dacht ik nog hoe stom het zou zijn om te zeggen dat The Masked Singer en De TV Kantine aantoonbaar grote successen zijn. Maar ik deed het toch en een bizar gesprek volgde waarin ik mijn successen zat te verdedigen in een programma waar – hoe ironisch – bijna niemand naar kijkt.”

Geen persoonlijk excuus van Hélène

De presentatrice publiceert na de uitzending een bericht op Twitter. Hierin geeft ze aan dat ze een fout heeft gemaakt, maar wel gelijk door moet: ,,M’n eigen schuld! #endoorrrrr”
Carlo geeft aan dat ze dit ook persoonlijk had kunnen vertellen aan hem, maar koos voor deze optie.

Hij sluit het bericht af, met: ,,Successen worden maar weinig gevierd. De Nederlander mag vooral niet te hoog van de toren blazen, want dan is men arrogant. Bovendien smullen de media van negativiteit, want dat scoort. Maar om het te creëren als het er niet is, gaat wellicht wat ver. Ik op mijn beurt ging toch gelukkig naar huis, want in mijn tas zat een flinke dosis nieuwe inspiratie voor De TV Kantine.”

Tags

BOSZHARDCARLO BOSZHARDHÉLÈNE HENDRIKSHENDRIKSRTLVERONICAWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck