Caroline laat zich niet kennen: ‘Twee kanten van het verhaal’

Caroline van Eeden
Door: Lois Kuhfus
19-10-2020

Toen ‘huisvriendin’ Caroline de Meilandjes en het chateau voorgoed verliet bleven fans met een hoop vraagtekens achter. Wat was er gebeurd dat Caroline zo plotseling vertrok? Dit weekend klapte de Meilandjes uit de school en deelde álle details van de ruzie. Maar ook Caroline houdt haar lippen niet op elkaar…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De Meilandjes lieten niets aan de verbeelding meer over toen zij vertelde over de clash met Caroline. De frustratie bleek geen limiet de kennen toen de Meilandjes openhartig vertelden wat de reden van hun breuk was. Voor de camera’s vertelde Maxime openlijk hoe zij en Caroline elkaar letterlijk in de haren vlogen. Ook werd er een boek(je) open gedaan over de financiële problemen waarmee Caroline zou kampen.

LEES OOK:

Meilandjes gooien alle remmen los: drek over Caroline

Bloedbad

Waar het altijd zo gezellig leek tussen Caroline en de familie, bleek er achter de schermen een waar bloedbad plaats te vinden. Toen Martien het chateau voor een paar dagen verliet barstte de bom tussen Caroline en Maxime. In Martien’s biografie is te lezen wat er precies gebeurde, maar de familie geeft vast wat details prijs over de vechtpartij.

Dochter Maxime zou haar frustraties geuit hebben op Caroline’s stemmingswisselingen. Iets wat bij Caroline in het verkeerde keelgat schoot. Zij maakte Maxime uit voor ‘doos’, een uitspraak die flink wat olie op het vuur gooide.

De dames kwamen er met hun woorden niet uit en besloten de ruzie fysiek uit te vechten. Maxime smeet een wijnglas richting Caroline, die als verweer haar nagels diep in de armen van Maxime zette. De sporen hiervan staan nog steeds op Maxime’s arm getekend, die de littekens verontwaardigd aan de camera’s liet zien tijdens de boekpresentatie.

Twee kanten

Eerder gaf Caroline aan RTL Boulevard aan niet in te willen gaan op het moddergooien waar de familie zich nu aan waagt. Toch laat zij van zich horen en plaatst een statement op haar Instagram. Caroline lijkt vooral de eer aan zichzelf te willen houden, zo schrijft zij.

,,Het is moeilijk om respectvol te zwijgen als je hoort en leest wat er allemaal gezegd wordt. Dit gaat over mij persoonlijk en raakt mij dan ook, er zijn altijd twee kanten van het verhaal”, schrijft Caroline.

“Ik kies ervoor om dit privé te houden en respectvol te blijven. Dat is mijn keuze en hier blijf ik bij. Ik wens de familie Meiland alle goeds toe, het leven draait om leren en hopelijk zelfreflectie. Ik richt mij op de toekomst.”

Meer DenD