Caroline: ‘Mijn kinderen keken niet meer naar Chateau Meiland’

Caroline van Eeden
Door: DitjesenDatjes
03-02-2020

Caroline steunde Martien Meiland en zijn gezin toen ze naar Frankrijk vertrokken en een chateau verbouwden. Inmiddels zijn ze eigenaar van een succesvol bed & breakfast, maar Caroline maakt daar geen deel meer van uit. Nu vertelt de vrouw dat ze zich erg schuldig heeft gevoeld toen ze Frankrijk verliet.

Kinderen keken niet meer

Het ging niet goed met Caroline toen zij in Frankrijk zat. Dat laat ze nu zelf weten. ,,Mensen die mij kenden, zagen mij veranderen. Mijn kinderen vonden het zelfs zó erg, dat ze niet eens meer naar het programma keken”, zegt ze tegen Shownieuws.

Ze moest een moeilijke keus maken en besloot uiteindelijk dat het voor haar het beste was om terug te keren naar Nederland. ,,Ik heb tranen met tuiten gehuild toen ik het de familie vertelde. Vooral tegenover Martien voelde ik me schuldig. We hadden het al die maanden samen gedaan en nu stond hij er ineens alleen voor. Ik had het gevoel dat ik hem in de steek liet. Dat gevoel heb ik nog weleens. Ondanks dat ze volledig achter mij stonden, voelde het voor mij als falen.”

Speculaties

Hoewel er flink werd gespeculeerd over een ruzie tussen de familie Meiland en Caroline, is daar volgens de vrouw niets van waar. ,,Ondanks de heftige periode, kijk ik met een warm gevoel terug op mijn avontuur in Frankrijk. Ik heb zoveel bewondering voor de familie Meiland.”

Meer DenD