Caroline piekert niet over terugkeer: ‘Het boek is dicht’

Caroline van Eeden
Door: DitjesenDatjes
08-11-2019

Maanden lang verbleef Caroline in het Franse chateau van de familie Meiland. Mede dankzij haar is het programma en de Bed & Breakfast razend populair geworden. Maar binnenkort teruggaan naar het hotel zit er niet in. Zelfs niet voor een kort bezoekje. 

Dicht

,,Dat is echt klaar”, zegt Caroline over het chateau tegen weekblad Privé. ,,Misschien een keer als gast, maar ook daar zal ik voorlopig de tijd niet voor hebben.” Caroline denkt dat zij niet alleen niet die kant opgaat, maar dat de familie Meiland ook niet snel naar Nederland zal komen om haar op te zoeken. ,,Ik ben echt ontkoppeld van Chateau Meiland, dat boek is dicht. Het was een mooi avontuur dat voor altijd in mijn hart zit en ik nooit meer vergeet, maar ik ben Caroline, ga mijn eigen weg en wil in Nederland weer een nieuw leven opbouwen.”

Ervaring

In dat nieuwe leven wil Caroline een eigen kledingwinkel openen in de Amsterdamse Jordaan. Ze weet zeker dat ze goed kan verkopen. ,,Ik heb vijftien jaar voor De Telegraaf gewerkt als hostess op beurzen”, vertelde ze. ,,Een geweldige tijd en die ervaringen als ik straks weer gebruiken als winkelmanager.” Caroline is sinds het programma Chateau Meiland een bekende Nederlander, maar ze voelt ze zich niet. Hard werken hoort er voor haar gewoon bij. ,,Ik voel me nergens te goed voor heb in het verleden huisjes schoongemaakt om financieel het hoofd boven water te kunnen houden en durfde om loonsverhoging te vragen als dat nodig was.” Zich gedragen als een diva zou ze nooit doen. ,,Ik ben daar überhaupt te nuchter voor.”

Meer DenD