Caroline verlaat Chateau Meiland

Door: Ditjes en Datjes
03-09-2019

Chateau Meiland is een enorm succes op de buis. Toch is er veel onrust in Chateau Marillaux. Caroline van Eeden heeft namelijk haar koffers gepakt en is vertrokken naar Nederland. Dit bevestigt SBS.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Onenigheid

Er was geregeld onenigheid in het chateau. De reden hiervoor zou zijn dat Caroline haar familie in Nederland te erg miste. Daarom besloot ze te kiezen voor zichzelf en haar familie. Het management bevestigt de geruchten. „Het klopt dat Caroline heeft besloten terug naar Nederland te gaan”

Voorlopig nog te zien

„De familie Meiland en Caroline hebben zeven maanden lang onafgebroken in elkaars gezelschap verkeerd. In die periode zijn er uiteraard ook irritaties geweest. Daarnaast hebben haar gezondheid en het gemis van haar familie en vrienden Caroline doen besluiten om Chateau Meiland te verlaten. Wij respecteren haar beslissing en wij wensen Caroline alle geluk. Caroline is voorlopig nog te zien in Chateau Meiland bij SBS6” aldus het management.

Tandje erbij

Afgelopen januari verhuisde de familie Meiland samen met Caroline naar Frankrijk voor een nieuw avontuur. De uitdaging was om het kasteeltje in honderd dagen om te toveren tot een prachtig paleis. In seizoen één van Chateau Meiland zag je hoe de familie samen met Caroline alles opbouwde. Ook viel hert op dat zij een harde werker was. Schoonmaken deed ze voornamelijk veel en ook hielp ze mee in de keuken. De familie Meiland zal iets harder hun best moeten doen na het vertrek van hun Caroline…

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Caroline (@caroline_van_eeden) on

Meer DenD