Catherine ontroerd door vader-dochtermoment

Door: DitjesDatjes
10-06-2021

Catherine heeft voor de laatste keer gebeld met iemand die werd gefotografeerd voor haar fotoproject Hold Still. De hertogin van Cambridge sprak deze keer met het jonge meisje Poppy, die ermee worstelde dat haar vader tijdens de pandemie als paramedicus werkte.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Elke keer als Poppy’s vader vertrok naar zijn werk maakte zij zich zorgen dat hij besmet zou raken met het coronavirus. De twee knuffelden daarom elke avond met elkaar, voordat hij naar werk moest. Eén van die momenten werd gefotografeerd en ingezonden voor Hold Still.

Tijdens het gesprek bedankte Catherine de moeder van Poppy voor het insturen van de foto. “Het was zo ontroerend, en het is zo een gevoelig en teder moment tussen een vader en dochter”, vond Catherine. De vrouw van prins William sprak ook even met Poppy. “Ik vond het geweldig om je dikke knuffel met je vader te zien. Ik weet zeker dat het je vader elke keer heeft geholpen om zijn werkdag te doorstaan.”

Catherine, die zelf ook graag fotografeert, nodigde voor het project Hold Still mensen uit om portretten in te sturen die ze tijdens de eerste lockdown hebben gemaakt. De afgelopen maanden sprak de hertogin al met meerdere van de honderd finalisten.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD