Chantal Janzen draagt al maanden hetzelfde rokje bij The Voice

Chantal Janzen al maandenlang in zelfde kleding
Door: Jos La Grande
17-01-2021

Het vriest dat het kraakt er zijn buiten zelfs sneeuwstormen en Chantal Janzen draagt bij The Voice of Holland al maandenlang haar zwarte zomerrokje en de dito boots. Hetzelfde geldt voor de kleding van de coaches Anouk, Jan Smit, Waylon en Ali B. en Martijn Krabbé.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Voor de vaste kijkers, dat zijn er elke week toch bijna twee miljoen of zelfs meer, een vreemde gewaarwording. Gaat de kleding in de tussentijd nog de was in? Waarom niet een keer wat anders aantrekken? Is het geld op?

Het zijn allemaal prangende vragen waarmee de kijkers worden opgezadeld en dát al maandenlang…

Prangende vragen…

Vooral de zomerse kledij van de voormalige musicalster Chantal Janzen in de auditierondes, die week in en week uit worden uitgezonden, steekt nogal schril af bij het jaargetijde.

Praktische reden

Het antwoord op dit kledingmysterie is dat The Voice of Holland in verschillende audities wordt opgenomen. Daarna pas worden de verschillende weekedities samengesteld. Succesvolle audities worden afgewisseld met deelnemers die meteen naar huis worden gestuurd.

Daarmee wordt voorkomen dat de kijker in de war raakt door de kleding van Janzen, Krabbé en de coaches als ze zouden wisselen. Maar ondertussen begint de zomerkledij van de succesvolle presentatrice op te vallen.

Ook afgelopen vrijdag keken er weer meer dan twee miljoen Nederlanders naar deze live auditions.

Meer DenD