Chantal Janzen kreeg een baby in plaats van burn-out

Door: Ditjes en Datjes
08-09-2019

Chantal Janzen is nú wel enorm gelukkig met haar anderhalf jaar oude zoon Bobby. Toen ze ontdekte dat ze zwanger was, was dat even anders. De presentatrice zegt in het begin van haar zwangerschap niet te hebben kunnen genieten.

,,Ik weet nog goed dat Marco en ik besloten dat het wellicht leuk zou zijn als ons zoontje James nog een broertje of zusje zou krijgen” laat Chantal aan Story weten. ,,Ik was toen 38 jaar en we besloten de anticonceptie links te laten liggen. Na een maand bleek ik al zwanger! Daar hadden we niet op gerekend.” Het stel was in schok.

Janzen probeert haar gevoelens toe te lichten ,,Ik vergeleek het een beetje met de situatie dat je op een mooi onbereikbaar cadeau hoopt en dat dat cadeau ineens in je woonkamer staat. Terwijl je diep in je hart dacht dat nooit te zullen krijgen.” Zo zegt de 40-jarige in Story dat ze niet blij kon zijn met haar zwangerschap en dat vond ze vreselijk. ,,Want hé, we hadden toch zelf besloten dat we nog een kindje wilden? En toen het zover was, vond ik het niet leuk. Ik schaamde me voor dat gevoel.” aldus de eerlijke Chantal.

Na de eerste echo van de baby en de bekendmaking van de zwangerschap begon Janzen toch wel te beseffen dat ze erg gelukkig van werd ‘dat kleine mensje’. De omslag was voor haar na zo’n dertien weken. Ook is ze Bobby eeuwig dankbaar: ,,Ik ben ervan overtuigd dat als ik Bobby vorig jaar maart niet had gekregen, ik een burn-out had gekregen.”

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen