Chantal Janzen openhartig over samengesteld gezin

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Chantal Janzen publiceert graag leuke kiekjes van haar (grote) gezin op Instagram. Nu vertelt ze openhartig over het samengestelde gezin. Samen met haar man Marco, heeft Chantal twee zoontjes: James en Bobby. Uit een eerdere relatie, voor Chantal, kreeg Marco drie kinderen: Esmée, Isa en Zion. Chantal vertelt: ,,Uit eten met 2 van mn 6 grote liefdes. 6?!? ‘How did that happen?’ denk ik wel eens. Als kind uit een gezin met 1 broer was zo’n grote familie op mn 26e met 3 bonuskinderen best even wennen.” 

Een hart onder de riem voor alle samengestelde gezinnen

,,In de afgelopen jaren weet je één ding zeker: een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met zn allen. En dat hebben we gedaan. Samen met mn 1e grote liefde”, legt ze uit. De gevolgen van dat harde werken? ,,En nu zijn we zelfs ‘vergroeid’. Hoe pittig t soms ook was. Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met zn 4en’ zijn.”

‘Even tijd samen’

Nu was er dan eens tijd voor een etentje met een van de kinderen. ,,Maar hier waren we dus even met ‘de driehoek’, Sjaak de Sloper lag al te slapen. Zo fijn en gezellig altijd met onze allerliefste James. Even tijd samen, met hem alleen. Maar waar hebben we het voornamelijk over tijdens t eten? Hoeveel zin we hebben in weer eens een vakantie met zn zevenen.” 

Bron: Instagram Chantal Janzen

Tags

CHANTALCHANTAL JANZENJANZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck