Chantal Janzen pleit voor meer uitwisseling tussen omroepen

Door: Ditjes en Datjes
01-12-2022

Chantal Janzen zou het leuk vinden als er meer uitwisseling mogelijk is tussen de verschillende mediabedrijven. De RTL-presentatrice staat er zelf ook voor open om bijvoorbeeld bij concurrent Talpa aan de slag te gaan, zegt ze tegen RTL Boulevard.

“Als het in samenspraak is en als het vanuit RTL gevraagd wordt, én als het iets is wat je graag doet, dan wel. Maar het is niet zo dat ik er zelf om vraag. (…) Maar ik heb absoluut niet zoiets van: dat doe ik niet ofzo. Het gaat erom of je je gelukkig voelt bij wat je doet.”

De uitspraken van Janzen zijn opmerkelijk en wijzen mogelijk op meer. Eerder deze week plaatste ze nog een foto op Instagram waarop duidelijk was dat ze een bezoek bracht aan het kantoor van Talpa.

Over dat bezoek zegt ze niets maar wel dat ze samenwerking tussen de omroepen vaker zou willen zien. “Ik vond het hartstikke leuk om met de andere drie hosts het songfestival te mogen presenteren, dus dat die uitwisseling mogelijk is, die samenwerking en kruisbestuiving… Ja, daar pleit ik nogal voor. Dat vind ik wel leuk”, aldus Janzen, die er wel bij benadrukt dat ze “heel erg” op haar plek is bij RTL. “Daar ben ik gelukkig.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD