Chantal Janzen wil carrièreswitch maken

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Terug naar waar ze vandaan komt

Tijdens een interview bij RTL Boulevard vertelt Janzen, terwijl ze samen met de verslaggever in bed ligt, dat ze terug wil waar ze vandaan komt: het theater. ,,Ik zit voor het eerst weer met mensen om de tafel over dat ik weer het theater in zou willen” laat de actrice weten. ,,Dat is wel echt vijf jaar geleden. Dat is waar ik vandaan kom en dat begon ik nu wel weer te missen.”

Stapje terug, maar ook weer niet

Ook geeft Janzen aan dat ze een stapje terug wil doen. ,,Dus misschien even een stapje weg van de televisie en toe naar het theater?” vraagt de verslaggever. ,,Dat zou kunnen ja, voor een periode” zegt Chantal er direct achteraan. ,,Maar dat is geen stap terug denk ik” zegt hij tegen haar. Daar is de 40-jarige blondine het dan ook wel weer mee eens.

 

Musicalster

Voor Chantal haar televisiecarrière was zij een grote ster in de musicalwereld. Ze speelde rollen in de grootste musicals. Van Beauty and the Beast tot Tarzan, Hij Gelooft in Mij en Wicked. Ook werd er een musical speciaal voor Janzen geschreven genaamd Petticoat.

&C

Naast haar succes op de buis en op het podium is haar online platform en magazine &C een zegepraal. Het mediamerk bestaat voornamelijk uit mode, beauty, lifestyle, food en travel.

Tags

andCBN'erChantal blijft slapenChantal Janzenchantal's pyjama partyMusicalRTL Boulevard

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie