Prins Charles en Camilla zoeken al half jaar kok

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Voor de Britse kroonprins Charles en zijn echtgenote Camilla komt deze week hopelijk een eind aan een al zes maanden durende zoektocht naar een nieuwe sous-chef.

Sinds afgelopen mei staat die vacature open. Belangstellenden hebben nog tot vrijdag om hun sollicitatie in te sturen, meldt Female First.

Fornuis

In de advertentie die op de website van het kroonprinselijk paar staat dat de kok bereid moet zijn 40 uur per week achter het fornuis te staan. Naast Clarence House, de officiële residentie, kan dat ook op andere koninklijke verblijven verspreid over het land zijn.

In de taakomschrijving staat dat de stressbestendige kok verantwoordelijk is voor de planning van diners en het bereiden van maaltijden die voldoen aan de hoogste standaard.

Biologisch

Van kandidaten wordt verder geëist dat ze ”aantoonbare ervaring hebben met het bereiden van voedsel in de hoedanigheid van privé-kok.” Daarnaast zoeken prins Charles en Camilla een persoon met ”een zekere mate van enthousiasme voor het werken met biologisch voedsel.”

De personeelsadvertentie vermeldt geen salarisindicatie.

 

BUZZR

 

 

Tags

CAMILLAKOKPRINS CHARLES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie