Chateau Marillaux gezakt in prijs?!

Door: Lies Jansen
01-11-2020

Familie Meiland maakte eerder dit jaar bekend terug te keren naar Nederland. Het opgeknapte Chateau Marillaux staat vanaf juni te koop. Heeft de familie een kwart miljoen euro van de vraagprijs afgehaald?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kwart miljoen van vraagprijs afgehaald?

Het kasteel stond te koop voor €1.250.000, exclusief €20.000 commissie voor de makelaar. Nu lijkt de familie een kwart miljoen van de vraagprijs af te hebben gehaald. Het kasteel staat te koop voor €998.000, aldus BekendeBuren

Of er daadwerkelijk sprake is van een verlaagde vraagprijs is nog onduidelijk. Op de website van de makelaardij die het kasteel verkoopt staat namelijk nog de oorspronkelijke vraagprijs.

Moeizame verkoop?!

Voor dit bedrag krijg je overigens een instap klaar BenB. Een authentiek kasteel uit het jaar 1870, waarvan vele originele details bewaard zijn gebleven. In totaal een oppervlak van 950 vierkante meter en tuin inclusief zwembad.

De familie is er niet bepaald op achteruit gegaan. In Hengelo beschikken ze nu over een zeer luxe woonboerderij. Over het nieuwe huis van de familie is meer te lezen via deze link.

Meer DenD