Chris Martin maakte zich als tiener zorgen over zijn geaardheid

Door: DitjesDatjes
04-12-2019

Coldplay-zanger Chris Martin maakte zich als tiener veel zorgen over zijn geaardheid, omdat hij naar een ‘homofobische’ kostschool ging. Dat zei de 42-jarige zanger in een interview met Rolling Stone.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Chris vertelde dat hij in zijn tijd op de kostschool bang was om te ontdekken dat hij gay zou zijn. Hij zat op school met jongens die hem op een agressieve manier ervan beschuldigden dat hij gay was. “Ik was erg homofoob, want ik dacht: ‘als ik gay ben, dan ben ik voor altijd de pineut.'”

Die gedachte maakte hem bang, omdat hij door zijn geloof dacht dat het verkeerd zou zijn. “Ik maakte me er zeker zorgen over. Ik dacht, ik weet het niet, en als ik het wel ben dan mag het niet.”

Druk

Na een tijdje realiseerde de jonge Chris zich dat er niets mis is met iemands geaardheid, en dat die gedachte ook de druk die hij over zijn leven voelde wegnam. “Op een dag had ik opeens zoiets van: wat maakt het uit als ik gay ben? Veel van mijn helden zijn gay, of wat dan ook. Het maakt allemaal niet uit.”

Chris was tot 2015 getrouwd met Gwyneth Paltrow, met wie hij twee kinderen heeft. Inmiddels is hij al een tijdje aan het daten met Fifty Shades of Grey-actrice Dakota Johnson.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD