Claudia de Breij zielsgelukkig met parende panda’s

Door: DitjesDatjes
20-01-2020

Claudia de Breij reageert maandagmiddag dolblij op het nieuws dat de panda’s in Ouwehands Dierenpark in Rhenen voor het eerst hebben gepaard. De cabaretière wijdde in haar veelgeprezen Oudejaarsconference een lange sketch aan het feit dat de dure dieren ondanks alle gemakken in Rhenen in 2019 niet aan het copuleren waren geslagen. Zij verscheen onder meer in een pandapak op het podium en pleitte voor het maken van meer pandaporno om de dieren te helpen.

“Woorden schieten tekort voor het geluksgevoel dat zich van mij meester maakt”, schrijft De Breij op Twitter. “Iedere keer als ik de foto zie, schiet ik weer enorm in de lach. Van geluk he! Van geluk.”

Paren is voor panda’s een hele exercitie. Een vrouwelijke reuzenpanda is maar een paar dagen per jaar vruchtbaar. Om niets aan het toeval over te laten werden de dieren het afgelopen jaar door experts van Ouwehands Dierenpark goed voorbereid op dit moment.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen