Cole Sprouse terug op sociale media na mentale inzinking

Door: DitjesDatjes
30-07-2020

Na een maand rust te hebben genomen van sociale media, heeft Cole Sprouse zich weer op Instagram gemeld. De Riverdale-acteur deelde een foto van een reisje naar Tulum, Mexico, waarbij hij tekst en uitleg gaf over zijn afwezigheid.

“Ik kwam tot de conclusie dat ik echt even een mentale pauze nodig had. Hoewel ik nooit de meest actieve gebruiker van sociale media ben geweest, merkte ik dat het me ten tijde van het coronavirus toch allemaal een beetje teveel werd. Dus daarom trok ik de stekker er tijdelijk uit,” aldus Cole.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sprouse benadrukte in zijn post het belang van mentale gezondheid. “Je moet er af en toe even tussenuit piepen, daar is niks mis mee. De globale pandemie heeft een enorm effect op ons allemaal. Zeker in de Verenigde Staten zijn er bepaalde zaken niet goed aangepakt en met een enorm belangrijke presidentiële verkiezing op komst, wil ik iedereen aansporen om eens verder na te denken over ons ziektekostensysteem. Want dat zit niet goed in elkaar hier.”

Cole nam een tijdje afstand van sociale media, nadat hij in juni werd gearresteerd bij een Black Lives Matter protest in Santa Monica. Ook werd hij, samen met een aantal andere Riverdale collega’s, beschuldigd van seksueel ontoelaatbaar gedrag. Iets wat de acteur ontkende en waartegen hij in actie kwam.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD