Connie en Eugène kochten appartement twee weken voor break-up

Connie Witteman (67) en Eugène van Dun (50) maakten op Eerste Kerstdag bekend uit elkaar te gaan. Na jaren samen te zijn geweest, lieten ze eind 2018 weten ‘ieder op eigen twee benen verder te gaan in 2019’. Het lijkt erop dat ook voor Connie de breuk onverwachts kwam, en dat terwijl zij het initiatief nam. Twee weken voor hun breuk hebben Connie en Eugène namelijk samen een appartement van 140.000 euro gekocht.

Zwaar hart

Story schrijft dat op 10 december het toenmalige koppel een appartement voor 140.000 euro in Rotterdam kocht. Daaruit concludeert het tijdschrift dat er in die twee weken tussen de aankoop en hun break-up iets gebeurd moet zijn…maar wat?

,,Met een zwaar hart hebben wij helaas maar in goed overleg besloten onze relatie te beëindigen. Er is van beide kanten geen ander in het spel”, liet het stel in een persbericht weten. Later werd duidelijk dat Eugène allesbehalve blij was met de break-up. Hij wilde nooit scheiden van ‘zijn’ Connie. Hij liet weten dat de inbraak van afgelopen zomer veel stress heeft veroorzaakt bij Connie, en dat de relatie daaronder leed.

Vertelt Eugène de waarheid, of heeft er inderdaad, zoals Story, denkt iets plaatsgevonden de laatste weken van 2018?