Connie: ‘Leontine, blijf bij Marco!’

Connie Witteman
Door: Tanja Brouwer
28-02-2020

Connie Witteman weet als geen ander wat het is om te scheiden. Ook weet ze hoe het voelt als je partner vreemdgaat. De diva kan zich dan ook goed inleven in Leontine Borsato en wil haar een aantal tips geven om de komende maanden dragelijk te maken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Doen alsof je achterlijk bent’

De diva geeft Leontine in weekblad Story niet de meest gebruikelijke tip. Zij denkt namelijk dat vrouwen soms moeten negeren dat hun man vreemdgaat. ,,Ik was niet van Hans gaan scheiden”, vertelt Connie over haar wijlen ex-man Hans Breukhoven. ,,Gewoon doen alsof je achterlijk bent en je leven door leiden. Ik weet niet of mensen er zoveel mee opschieten met te zeggen: ‘Kijk eens wat ik allemaal heb ontdekt. Kijk eens wat er allemaal is gebeurd’.” De vrouw vindt wel dat als een man slaat, je als vrouw weg moet wezen maar alleen vreemdgaan is dus geen goede reden om het huwelijk te ontbinden. ,,Als je zoveel houdt van je man en je kinderen het is leuk en gezellig, moet je dan dat daarvoor allemaal opgeven?”

Ondanks dit nogal opmerkelijke advies vindt Connie wel dat Marco iets verkeerd heeft gedaan. Ze denkt dat de zanger veel spijt heeft van de affaires. ,,Ik denk dat je ziet dat Marco Borsato achteraf de ongelukkigste man is nu hij ziet dat zijn grote liefde weg is.”

Meer DenD