Constantijn lanceert podcast met Techleap

Door: DitjesDatjes
23-03-2021

Prins Constantijn heeft met start-uporganisatie Techleap, waarvan hij speciaal gazant is, een podcast gelanceerd. Dinsdag verscheen de eerste aflevering van The Scale Lab, waarin het gaat over de kansen en obstakels bij het opschalen van een techbedrijf in Nederland.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Constantijn presenteert de podcast samen met de Amerikaan Joe Wilson, expert op het gebied van start-ups en tevens een zogenoemde entrepreneur-in-residence bij Techleap. In iedere aflevering ontvangen ze een gast, waarmee ze bijvoorbeeld praten over de financiering van hun bedrijf en het opschalen naar de internationale markt.

“Ik denk dat deze podcast echt moet bijdragen aan het delen van de inzichten van doorgewinterde ondernemers”, vertelt Constantijn in de introductie-aflevering. “Ik hoop enkele van onze beste en slimste ondernemers uit Nederland te kunnen spreken, te begrijpen waar ze een verschil hebben gemaakt en welke persoonlijke offers ze hebben gebracht.” Ook wil de prins van iedere gast weten welke keuzes hij of zij heeft moeten maken en wat dat voor invloed had op het bedrijf.

Techleap is de opvolger van de StartupDelta, de koepelorganisatie van beginnende bedrijfjes.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD