Country-Ruud wint The Voice Senior

The Voice Senior
Door: Jos La Grande
21-09-2019

Country-icoon Ruud Hermans, uitgesproken muzikaal, een vriend van Ilse Delange en sympathiek, won gisteravond glorieus de tweede The Voice Senior.

De kijkers moesten wel een beetje geduld hebben. Want de einduitslag kwam pas na drie kwartier tijdens de talkshow van Beau. Notabene twee maanden na de opname van de finale. Dit is een geweldige weeffout in de organisatie van deze talentenjacht voor ouderen.

Met winnaar Ruud Hermans is gekozen voor de man die zijn hele leven al actief is in de muziek. Met de Tumbleweeds had hij een hit, maar ook op de Nederlandse radio was Ruud de stem voor vele countryliefhebbers.

De eindstrijd werd niet gehaald door Borsato-kloon René van der Wel en ook de 80-jarige Klaas van der Veen was aandoenlijk door zijn optreden, maar had eigenlijk niets te zoeken op het Talpa-podium. Ook IJsbrand van Belleghem moest uiteindelijk het onderspit delven…

De Mol en zijn team moeten nog maar eens goed nadenken over de idiotie door in een talkshow de einduitslag bekend te maken. Waarom niet live? Overigens deed presentatrice Lieke van Lexmond het sowieso prima in deze serie, misschien wel beter dan Wendy, maar de manier waarop Ruud Hermans tot winnaar werd uitgeroepen was toch behoorlijk onnozel.

 

 

Meer DenD