Countryfestival met Keith Urban naar Amsterdam

Door: DitjesDatjes
30-10-2018

AMSTERDAM – Het festival Country to Country (C2C) komt in 2019 naar AFAS Live, met Keith Urban als een van de headliners. C2C is het grootste countryfestival in Europa en vindt sinds 2013 plaats in onder andere de O2-arena in Londen.

In 2019 breidt het festival uit met edities in Amsterdam en Berlijn. Naast Keith Urban zijn ook Brett Eldredge en Drake White & The Big Fire onderdeel van de line-up in AFAS Live.

De uit Nieuw-Zeeland afkomstige Keith Urban verkocht, vooral in Amerika, miljoenen albums. C2C in AFAS Live is het eerste optreden in Nederland van de winnaar van vier Grammy’s en twaalf Country Music Awards. Urban is sinds 2006 getrouwd met de Australische actrice Nicole Kidman.

Country to Country begon in 2013 en brengt jaarlijks een mix van bekende namen en opkomend talent uit Nashville, het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa. Vorig jaar trok het festival, dat naast de O2-arena inmiddels ook versies in Dublin en Glasgow kent, ruim 50.000 bezoekers.

De Nederlandse versie van Country to Country bestaat op 4 maart uit twee podia in AFAS Live, de line-up wordt de komende tijd verder uitgebreid.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD