Dalende kijkcijfers, maar toch een nieuwe show voor Humberto Tan

Humberto
Door: DitjesenDatjes
29-08-2017

Humberto Tan krijgt een nieuwe spelshow. In The Big Music Quiz test hij de muziekkennis van BN’ers.

Dalende kijkcijfers

Het is opvallend dat Tan een nieuw programma krijgt, want de kijkcijfers van RTL Late Night zijn al een tijdje aan het dalen. Toch denkt RTL blijkbaar dat Tan de juiste persoon is om dit nieuwe programma te presenteren.

Frankrijk

Het concept van The Big Music Quiz komt uit Frankrijk, schrijft de presentator in een Instagrampost. “Er blij dat ik het mag doen”, schrijft hij verder. Ook laat hij weten dat hij uiteraard het vijfde seizoen van RTL Late Night presenteert.

Tijdens het programma worden er live hits gespeeld op bijzondere instrumenten, zoals de ukelele en een draaiorgel. De kandidaten moeten raden van welke artiest het nummer is. Thuis kan er ook meegespeeld worden via een app. Onder meer Luuk Ikink, Joris Linssen, Holy-Mae Brood en Goedele Liekens nemen deel aan het programma.

Reacties

Veel mensen reageren op het nieuws van Tan’s nieuwe show. Op zijn Instagrampost zijn de meesten positief: ‘Lekker hoor. We need it!’, ‘Dat is heel leuk nieuws’ en ‘Congrats’. Toch klinkt er ook kritiek. Zo schrijft iemand: ‘Ik zie liever Beau’, als reactie op de Instagrampost.

The Big Music Quiz is vanaf vrijdag 8 september te zien op RTL4.

 

Meer DenD