Daniëlle van ’t Schip alleen achtergebleven op Bonaire

Danielle alleen achtergebleven
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na het bezoek van haar moeder Willeke Alberti en andere familieleden, is Daniëlle van ’t Schip alleen achtergebleven op Bonaire. ,,Veel tranen en afscheidsknuffels”, deelt Daniëlle op Instagram.

Daniëlle heeft onlangs haar koffers gepakt voor een reis naar Bonaire. Omdat het in Nederland slecht weer was, besloot haar moeder Willeke Alberti vorige week bij haar dochter langs te gaan. ,,Ik ben net thuisgekomen”, vertelde Willeke in gesprek met weekblad Weekend. ,,Ik was even een weekje lekker op Bonaire.”

Tranen

En terwijl ook de rest van haar vrienden en familie weer teruggekeerd zijn naar Nederland, is Daniëlle nog altijd op het zonnige Bonaire te vinden. ,,Ik ben nog steeds op Bonaire voor de helende krachten die ik hier op het eiland voel”, schrijft ze op Instagram. ,,Gisteren verlieten de laatste dierbaren van mijn inner circle het eiland. Veel tranen en afscheidsknuffels.”

Hoewel het afscheid zwaar was, kan Daniëlle zich ook prima in haar eentje vermaken. ,,Laat me m’n eigen gang maar gaan, ik heb het altijd zo gedaan”, aldus Daniëlle. ,,Even alleen met het voelen van alleen zijn.”

Tags

DANIELLE VAN 'T SCHIPWILLEKE ALBERTI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck