Daniëlle van ’t Schip overleden

Daniëlle van 't Schip overleden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Daniëlle van ’t Schip is vandaag overleden. ,,In loving memory of Daniëlle”, luidt het op haar Instagram.

Daniëlle van ’t Schip, de dochter van Willeke Alberti, is vandaag op 55-jarige leeftijd overleden. Op Instagram wordt haar overlijden bekendgemaakt met de tekst: ,,Verspreid de liefde.”

‘Wat was je sterk’

Bekend en onbekend Nederland leeft mee. ,,Lieve Daan, alleen maar liefde en warmte straalde je uit, en die warmte heb je doorgegeven aan zoveel mensen, zoveel harten gevuld. Lieve mooie bijzondere Daan, wat zal je gemist worden. Alle liefde en sterkte voor John en de kinderen en alle andere familie en naasten. Only love”, reageert Quinty Trustfull onder de post. En een ander schrijft: ,,Wat een verschrikkelijk nieuws. Wat was je sterk, en wat straalde je veel kracht uit. Diep, diep respect voor jou. Ik wens het gezin, familie en allen die haar lief hadden ongelofelijk veel sterkte en kracht toe. Lieve Danielle rust zacht.”

Daniëlle bleef positief

Bij Daniëlle werd in april 2022 endeldarmkanker geconstateerd. Ze bleef positief, ondanks de zware mededeling die ze kreeg. ,,Ik heb een doodvonnis gekregen, maar door mijn vertrouwen in het leven heb ik dat kunnen omkeren. God maakt geen fouten, daar geloof ik heilig in”, vertelde ze in gesprek met De Telegraaf.

Tags

DANIELLE VAN 'T SCHIPOVERLEDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck