Dave Roelvink zweert alcohol af

Door: DitjesDatjes
21-08-2018

,,Ik kan alleen maar zeggen dat het me ontzettend spijt”, vertelde Dave Roelvink vandaag in een persconferentie. . ,,Ik ben mezelf even uit het oog verloren op dat moment. Meer kan ik er op dit moment niet aan doen.”  Dave gaat na zijn dronkenmansrit van afgelopen weekeinde een alcoholcursus volgen. Ook beloofde de 24-jarige dj dinsdag voorlopig niet meer naar de fles te grijpen.

,,Ik heb begrepen dat er een cursus bestaat waarbij je een betere kijk krijgt op het gebruik van alcohol in het verkeer. Wat je jezelf ermee kan aandoen maar ook natuurlijk wat je anderen ermee kan aandoen. Die ga ik volgen”, zei Dave bij de presentatie van het SBS6-programma De Roelvinkjes: effe geen cent te makken. Dave zei ook dat hij “iets ongelofelijk stoms” had gedaan. ,,Ik kan het hoe graag ik zou willen ook niet meer terugdraaien. Ik heb er enorm veel spijt van en heb besloten om in ieder geval voorlopig geen druppel meer aan te raken.”

Klemgereden

Dave Roelvink trok zaterdag de aandacht van de politie door met 180 kilometer per uur te scheuren over de A10, waar maximaal 100 kilometer per uur gereden mag worden. Middenin de Coentunnel stopte Dave om iets onverstaanbaars naar een motoragent te roepen. Vervolgens reed hij verder om niet veel later op de vluchtstrook te stoppen en uit te stappen, waarna Dave agressief was tegenover de motoragent. De dj kroop weer achter het stuur, om vervolgens op het Surinameplein klem gereden te worden door de politie. Uit een blaastest bleek dat Dave Roelvink ruim 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.

Zondag zei de wilde dj nog op social media dat de politie wat hem betreft “te heftig” had gereageerd. Dave’s vader Dries en zijn manager lieten weten een hartig woordje te willen spreken met de dj.

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen