David Beckham krijgt bakken kritiek over zich heen

Door: Sinem Toprak
28-11-2018

David Beckham deelde een foto op Instagram met zijn dochter Harper (7) die hij een kus gaf op haar lippen.

De voetballer kan rekenen op veel kritiek, want veel volgers vinden het niet gepast dat hij zijn dochter op de mond kust. ,,Het is totaal fout als een vader zijn kind op de lippen kust’’, schrijft een volger. Een ander schreef: ,,Ze is je dochter, waarom kus je haar op haar lippen?’’ Een ander gaf een alternatief: ,,Ik heb het gevoel dat een kus op de wang beter is dan op de lippen. De lippen, dat is gewoon raar.’’

Ziek

Maar zijn trouwe fans lieten dit niet toe en noemden de mensen die zo denken ‘ziek’. Een volger schreef: ,,Het is een prachtige foto van een liefhebbende vader. Waarom moeten mensen zoiets onschuldigs verpesten?’’ Een ander schreef: ,,Hier is niets mis mee, als je denkt van wel dan moet je zelf hulp zoeken want dan heb je mentale gezondheidsproblemen.’’ De rest van zijn volgers vinden de foto gewoon erg lief en mooi.

Niet de eerste keer

Dit overkomt David niet voor het eerst. Destijds deelde hij een foto waarop hij zijn dochter Harper een kus op de mond gaf. „Ik kus al mijn kinderen op de lippen, behalve de oudste, Brooklyn. Die is inmiddels 18 en zou het misschien een beetje raar vinden. Ik ben nu eenmaal heel liefhebbend naar de kinderen toe”, zegt David tegen The Sun.

Liefde

Samen met zijn vrouw Victoria Beckham hebben ze vier kinderen: Brookyln (18), Romeo (14), Cruz (12) en Harper (5). „We willen onze kinderen onze liefde tonen. We beschermen hen, passen op ze en steunen hen. Het is hoe Victoria en ik zijn grootgebracht en hoe we omgaan met onze eigen kinderen’’, vertelt Beckham.

 

 

Meer DenD