Davina Michelle nog steeds niet gevraagd voor Songfestival

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Als de vraag wordt gesteld welke artiest Nederland volgend jaar moet vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival, is het antwoord meerdere malen: Davina Michelle. De zangeres zelf denkt daar misschien wel anders over én is tenslotte ook nog niet benaderd, vertelde ze vrijdagavond in Beau.

Te druk

Davina zegt het al druk genoeg te hebben volgend jaar en weet niet of ze een gaatje vrij kunt maken voor het grote liedjesfestijn. ,,Ten eerste ben ik nog niet gevraagd of niks. Ik vind het altijd moeilijk om ja of nee te zeggen op iets waar je überhaupt nog niet gevraagd bent. Ten tweede kost het inderdaad enorm veel tijd.” zegt de Duurt Te Lang-zangeres. ,,Het is zo druk, ook volgend jaar, met mijn eigen dingen, mijn eigen plannen, mijn eigen singles.”

200 miljoen kijkers

Beau van Erven Dorens herinnert haar even aan het enorme kijkerspubliek waarop zij antwoordt: ,,Ja, nou, ja, weet je wat het is? Ik denk dat tegen de tijd dat ik gevraagd word, ik er echt even goed over na moet denken met mijn team of we dat inderdaad aankomend jaar al willen doen of niet.” Er kijken jaarlijks zo’n 200 miljoen Europeanen naar het Eurovisiesongfestival, een stuk meer dan haar covers op YouTube bekeken worden.

Alle punten op Davina Michelle

Als het aan Chantal Janzen ligt, zou zij al haar punten op Michelle zetten. Zij vindt de zangeres dé perfecte kandidaat om ons land te vertegenwoordigen. ,,Hoe ze eruitziet, haar energie, maar natuurlijk vooral vanwege die stem”, legde de presentatrice haar keuze vrijdag uit” zei de presentatrice eerder deze week.

Tags

BeauDavina Michelleduurt te langEurovisiesongfestivalRTLSongfestivalsongfestival 2020Zangeres

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie