De merkwaardige dates van Freek Vonk: ‘Na eten sekstoetje’

Merkwaardige dates van Freek Vonk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Verschillende dames hebben een boekje opengedaan over de merkwaardige dates die ze met Freek Vonk hebben gehad. Zo zegt één van de dames dat Freek voor haar had gekookt maar daarna wel een speciaal toetje wilde…

Hoewel Freek inmiddels tot over zijn oren verliefd is op Franka Vedder, ging hij in het verleden graag op date met verschillende dames. Een aantal van deze dames hebben hun ervaringen gedeeld.

‘Sekstoetje’

Freek Vonk gaat in zijn vrije tijd graag naar de sauna, waar hij één van de dames tegenkwam. Ze raakten in contact en wisselden nummers uit voor een eventuele date. Na twee weken contact te hebben gehad, nodigde zij hem thuis uit.

Maar wat een leuke date moest worden, eindigde in een drama. ,,Toen ze klaar waren met eten zei Freek tegen de dame dat het nu wel tijd werd voor een toetje en begon haar te zoenen. Hij wilde ook seks met haar, alleen de dame wilde dit niet”, schrijft showbizzkanaal Juicechannel op Instagram.

‘Ik heb toch voor je gekookt?’

Maar juist omdat de dame Freek echt leuk vond, zag ze het niet zitten om direct met hem het bed in te duiken. ,,Ze wilde laten zien dat het haar niet om seks en zijn bekendheid ging. Toen ze aangaf dat ze geen seks wilde zei Freek tegen haar: ‘Hoezo? Ik heb toch voor je gekookt?”’

Toen Freek door zou hebben gehad dat hij geen ‘sekstoetje’ kreeg, zou hij de dame de deur hebben gewezen.

Date in de jacuzzi en sauna

Ook een andere dame meldt aan het showbizzkanaal contact te hebben gehad met Freek. Aan haar vroeg hij of ze langskwam om in zijn nieuwe jacuzzi en sauna te gaan. ,,Maar toen ik aangaf niks met hem te willen nam hij daar geen genoegen mee en wilde hij weten met wie ik dan wel ging. Alsof hem dat wat aangaat”, aldus de dame.

Tags

DATEFREEK VONKLIEFDEONTHULD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie