Dit is de nieuwe vlam van Roel van Velzen

Roel van Velzen|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Roel van Velzen liet vorig jaar weten in scheiding te liggen. Na 20 jaar, waarvan 8 jaar huwelijk, besloten Roel en Marloes ieder hun eigen weg te gaan. Nu publiceert de zanger een foto op zijn Instagram met zijn nieuwe vlam. Mooie Basja werkt sinds 2013 bij The Voice, dat was het jaar waarin Roel stopte als coach in het programma.

Roel is intens gelukkig

,,Zó blij met deze lieve spetter. Intens gelukkig met alle liefde die we voelen en de energie die dit nieuwe avontuur teweegbrengt. En heel dankbaar voor hoe de moeder van mijn kinderen en @Basja elkaar een plek gunnen in deze extended family”, Aldus Roel.

Bron: Instagram van Velzen

‘Niet alleen in coronatijd’

Een paar maanden geleden, begin februari dit jaar, verklapte Roel in De Ochtenshow met Frank Dane al met iemand te daten. Nu deed hij een boekje open tegenover Shownieuws: ,,Ik was in de gelukkige positie dat ik niet alleen was in de coronatijd. Dat is heel erg fijn als je dat dan samen met iemand kan beleven.” 

Een groot geschenk

,,Normaal gesproken, als je elkaar net kent en je bent je relatie aan het opbouwen, en je bent aan het ontdekken hoe dat zit, heb je allerlei sociale verplichtingen die je jezelf oplegt. Je hebt duizend dingen die je moet doen. En nu was er niet zoveel, we hadden echt tijd voor elkaar. Dat was echt een groot geschenk”, vertelt Roel.

Tags

BasjaRoelRoel van VelzenThe VoiceVan Velzen

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie