De toekomstplannen van familie Meiland

Chateau Meiland
Door: Lies Jansen
29-07-2020

Familie Meiland maakte afgelopen week goed nieuws bekend voor fans. Vanaf eind augustus zal de familie namelijk twee dagen in de week op televisie verschijnen. Nu maken de familieleden meer bekend over wat de toekomstplannen zullen zijn in Nederland.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geen horeca!

Aan Shownieuws maken Maxime en Martien duidelijk absoluut niet aan de slag te gaan in de horeca. ,,Nee joh, wij zijn uiteindelijk helemaal geen horecatypes. Nee, nee. Want anders zouden wij het nog wel een keer doen. Nee, moet je luisteren, ons niet meer bellen”, vertelt Martien. ,,Wij willen rust straks”, aldus Maxime. 

‘Idee in ons hoofd’

Wat ze precies gaan doen weten ze nog niet. Wel laten ze wat ideeën doorschemeren: ,,We hebben natuurlijk wel een idee in ons hoofd. Maar weet je, dat staat geloof ik ook al in de media. Over bijvoorbeeld naar veilingen gaan en huizen opkopen en verbouwen, of dat we wel weer een grote woonwinkel gaan openen…”

Remigratie in nieuwe seizoen

Voor nu moet de familie zich nog bezighouden met de verdere verkoop van hun Franse Château. Daarnaast ook nog de remigratie naar Nederland. Een grote woonboerderij in de Achterhoek, zal het Château vervangen.  

Meer DenD