De zwakste schakel gecanceld. Bridget ziek thuis?

Bridget Maasland
Door: Tanja Brouwer
19-02-2020

Normaal wordt er op woensdagavond het programma ‘De Zwakste Schakel’ uitgezonden. Maar vanavond worden de vaste kijkers teleurgesteld, want in plaats van de quiz is de serie ‘Meisje van plezier’ te zien.

‘Hedendaagse en intieme serie’

De aflevering die vanavond wordt uitgezonden van de serie is een herhaling, dus fans hebben de aflevering al lang gezien. Toch kiest RTL ervoor om de herhaling in plaats van een aflevering van ‘De Zwakste Schakel’ uit te zenden. Opvallend, zeker nu de presentatrice Bridget Maasland sinds kort weer single is en misschien wel liefdesverdriet heeft. Alle commotie tussen haar en André en de recente break-up zou echter volgens RTL niet de reden zijn van de verandering. ,,Afgelopen zondag waren deze afleveringen al te zien, maar we willen onze kijkers nog een kans bieden om op deze hedendaagse en intieme serie aan te haken.”

Waarom?

Waarschijnlijk vonden de opnames van de quiz al een paar weken geleden plaats en heeft het niets met elkaar te maken. Maar opmerkelijk is het wel. Zeker omdat ze vanochtend in de radioshow van Frank Dane op Radio538 toegaf dat ze veel liefdesverdriet heeft. ,,Niemand heeft het daarover”, zei ze geëmotioneerd.

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen