Deelnemer TVOH: ,,Ik heb er niks over gehoord”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Deelnemer Jeffrey Schenk heeft tijdens zijn deelname aan The Voice niks meegekregen van het schandaal dat het programma plaagt: ,,Je bent gewoon leuk met elkaar.”

Voor een heleboel mensen ging The Voice of Holland niet zoals gepland. Dat blijkt wel uit berichten vanuit RTL. Die zender stopte de uitzendingen naar aanleiding van aantijgingen van seksueel onzedelijk gedrag en machtsmisbruik. Naar verluid is er een appgroep met veertig vermeende slachtoffers. Dat zeker niet voor iedereen duidelijk was dat dit soort zaken zich afspeelde bewijst zanger Jeffrey Schenk wel.

Leuk met elkaar

Die zanger vertelde tegen NH nieuws: ,,Je bent gewoon leuk met elkaar en je verwacht niet dat er dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen. Ik heb er maanden rondgelopen en veel contact gehad met andere kandidaten, maar ik heb er niks over gehoord.” Schenk is deelnemer aan het programma en was afgelopen vrijdag te zien. Hij is door naar de volgende ronde. Hij bevestigt wat de Telegraaf al eerder zei, er is al heel veel opgenomen. Hoe het nu verder moet, weet hij ook niet: ,,We wachten het af.”

Presentatoren

Daarmee sluit hij zich aan bij presentatrice en ex-liefje van één van de hoofdrolspelers in het verhaal Lieke van Lexmond. Die eerder eveneens aangaf er niks gemerkt te hebben. Van Lexmond presenteert The Voice Senior. Andere (ex-)presentatoren, waaronder Wendy van Dijk, Martijn Krabbé en Chantal Janzen lieten eerder ook al weten van niets te weten. De ontkenning van Wendy van Dijk werd door Jan Dijkgraaf wel in twijfel getrokken…

Tags

CHANTAL JANZENDEELNEMERLIEKE VAN LEXMONDMARTIJN KRABBÉSCHANDAALSLACHTOFFERTHE VOICE OF HOLLANDWENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck