DenD-lezers: ‘Simon is verantwoordelijk voor breuk met Nick’

Simon heeft de schuld van de breuk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waarom Nick & Simon na jaren uit elkaar gaan, maken ze naar eigen zeggen vanavond bekend in Jinek. Voor nu is de grote vraag: wie van de twee is verantwoordelijk voor de breuk? Voor DenD-lezers is het zo klaar als een klontje: Simon!

Dat Nick & Simon na een jarenlange vriendschap en samenwerking elkaar niet meer uit kunnen staan, lijkt steeds duidelijker te worden. In het programma ‘I Want Your Song’ gunden ze elkaar geen blik waardig en ze reden apart van elkaar naar hun optreden bij een festival in Almere.

Sinds de breuk draait de geruchtenmolen dan ook op volle toeren. De breuk loopt gelijk met de overspelgeruchten van Simon, waardoor al snel vermoed werd dat dat een grote rol heeft gespeeld.

Tekst en uitleg bij Jinek

Nick & Simon houden hun lippen stijf op elkaar omdat ze afspraken hebben gemaakt met Eva Jinek, waar ze vanavond aan tafel zitten. De zangers geven eenmalig tekst en uitleg over hun beslissing om te stoppen als duo. Was er behoefte aan individuele creativiteit, zoals het management aangaf, of is er tóch iets voorgevallen?

Ook vragen veel fans zich af wie van de twee verantwoordelijk is voor de breuk. Was het de ‘slechte’ reputatie van Simon, waar Nick zich niet meer mee wil associëren?

‘Simon is verantwoordelijk’

Volgens de lezers van DenD zou Simon inderdaad een rol hebben gespeeld bij de breuk tussen de twee heren. Op de vraag: ‘Wie denk jij dat verantwoordelijk is voor de breuk tussen Nick en Simon?’ zijn veel lezers het met elkaar eens. 588 van de stemmers kozen voor ‘Nick’ en maar liefst 1841 stemmers zijn ervan overtuigd dat Simon verantwoordlijk is.

Of het klopt wat de lezers zeggen, zullen we vanavond moeten afwachten. Nick & Simon zijn vanavond om 22:00 uur te zien bij Jinek.

Je kunt nog steeds stemmen:

[poll id=”93″]

Tags

Nick & SimonNick SchilderSimon Keizer

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie