‘Denzel Dumfries gaat trouwen na WK’

Denzel gaat ja-woord geven na Qatar
Door: Charlotte Wijnen
08-12-2022

Denzel Dumfries is al zeven jaar dolgelukkig met zijn vriendin Jaimy Kenswiel. En hoewel de profvoetballer zich vorig jaar nog niet met een bruiloft wilde bezighouden, zou hij binnenkort grootse plannen hebben. Volgens insiders gaat hij na het WK trouwen met Jaimy.

Denzel heeft een druk jaar achter de rug. Hij verruilde PSV voor de Italiaanse club Milan en Jaimy raakte zwanger van hun tweede kindje. En natuurlijk stond het WK voetbal in Qatar voor de deur; de profvoetballer heeft maar één doel en dat is wereldkampioen worden.

De volgende stap

Aan trouwen dacht hij het afgelopen jaar dan ook nog niet. Maar straks, wanneer het WK voorbij is, zou hij wél klaar zijn om de volgende stap in zijn relatie te nemen. ,,Denzel komt uit een gezin waar er veel vrijheid was, maar ook tradities”, vertellen mensen uit Rotterdam aan weekblad Story. ,,Hij is nu zeven jaar met Jaimy en ze hebben twee kindjes: Jesiah en dit voorjaar is hun dochtertje geboren. Trouwen is ongetwijfeld de volgende stap.”

Privé

Zelf zal Denzel dit grote nieuws echter nog niet naar buiten brengen. Hij en Jaimy zijn erg gesteld op hun privacy en delen zo min mogelijk over hun privéleven op social media. Zo delen ze geen foto’s van hun kinderen en hebben ze de naam van hun dochtertje niet prijsgegeven.

Meer DenD