Deze acteur gaat de ‘Tiger King’ spelen in serie

Door: DitjesenDatjes
05-05-2020

De documentaire ‘Tiger King’ op Netflix is sinds enkele weken miljoenen keren bekeken. Er is zelfs een extra aflevering van gemaakt waarin de betrokkenen worden geïnterviewd. Binnenkort komt er zelfs een serie uit over Joe Exotic, en de man zal blij zijn te horen wie hem speelt.

Ontknoping

Eigenlijk wilde Joe dat Brad Pitt hem zou spelen in een eventuele film of serie over hem, maar die acteur gaat de rol niet vertolken. Het is wel een andere wereldster die zich gaat verdiepen in het bizarre verhaal en het karakter van Joe. Volgen Variety gaat namelijk Nicolas Cage de rol van Joe Exotic op zich nemen in de serie die zal bestaan uit acht afleveringen.

De serie zal uiteraard gaan om de rivaliteit tussen Joe Exotic en Carole Baskin. De vrouw is oprichter van de dierenrechtenclub Big Cat Rescue en probeert het tijgerpark van Joe Exotic in een slecht daglicht te zetten. Regisseur Eric Goode zou langzaam maar zeker in de acht afleveringen toewerken naar een ontknoping. Wat die ontknoping precies is, en of het verhaal dus anders eindigt dan het ‘echte’ verhaal is niet bekend.

Het is nog onduidelijk wie de andere rollen op zich nemen. De grote vraag is natuurlijk: Welke actrice krijgt de rol van Carole Baskin?

Meer DenD