Deze BN’ers kregen gezinsuitbreiding in 2019

Babygeluk
Door: Tanja Brouwer
23-12-2019

2019 was een vruchtbaar jaar voor veel bekende Nederlanders. Onder andere het gezin van Jim Bakkum, Jan versteegh, Lil’ Kleine en Monique Smit breidde uit.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Jim Bakkum

De musicalster en zijn vrouw Bettina Holwerde werden voor de derde keer ouders toen ze in maart hun dochtertje Molly mochten verwelkomen. Jim postte snel een foto van hem en zijn dochtertje.

Lil’ Kleine

In 2019 werd de rapper voor het eerst vader. Het werd een jongetje en Jorik, zoals hij echt heet en zijn vriendin gaven hem de naam Zion Vaes Scholten. Echt genieten doet Lil’ Kleine nog niet, want hij heeft eens laten weten dat hij iets oudere kinderen leuker vindt.

Monique Smit

Op een bijzondere manier maakte Monique Smit bekend dat ze zwanger is van een tweede kindje. Dat deed ze namelijk in gebarentaal in haar nieuwe single, die ook Gebarentaal heet. In juli beviel ze van haar zoontje Luca Liam.

View this post on Instagram

💙🦋 Luca Liam 🦋💙 11 Juli 2019

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta) on

Joëlle Witschge

Voor Joëlle, de dochter van oud-voetballer Richard Witschge, was het niet vanzelfsprekend zwanger te worden. Ze heeft namelijk een voorstadium van baarmoederhalskanker en daarnaast een aandoening aan haar eierstokken waardoor er maar 1 procent kans was om natuurlijk zwanger te worden. Toch is het geluk. Zij en haar partner Dave Bulthuis verwelkomde in juni hun zoontje Rio.

Xelly Cabau

De zus van Yolanthe Cabau van Kasbergen, Xelly, is in april bevallen van zoontje Yono. Die naam heeft ze niet zomaar gekozen, want het kindje is vernoemd naar Yolanthe! Het kindje van Yolanthe, Xess Xava, is dan weer vernoemd naar Xelly.

 

Meer DenD