Deze deelnemer weigerde slotlied te zingen?!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Gisteravond was het alternatief voor het Eurovisiesongfestival live te bekijken op televisie. Het alternatief werd bekeken door net wat meer dan twee miljoen Nederlanders en werd uitgezonden in 45 landen. Met als hoogtepunt het slotnummer: ‘Love shine a light’. Het nummer van Katrina and the waves, won in 1997 het Eurovisiesongfestival. Tijdens het alternatief afgelopen zaterdagavond zong iedere deelnemer een stuk mee. Maar er was één iemand die weigerde…

‘Ik weiger’

Hoewel het nummer het symbool zou zijn om mensen een hart onder de riem te steken, werd het nummer vervloekt door de Belgische kandidaat Alex Callier. Donderdag kondigde de zanger al aan in ‘Gert Late Night’, niet mee te zullen gaan zingen. Ondanks de eerdere aankondiging waren er gisteren toch heel wat Twitteraars die hun onbegrip hierover uitten.

‘Ik heb nog nooit iets gedaan tegen mijn goesting’

,,Ik doe dit 25 jaar en heb nog nooit iets gedaan tegen mijn goesting. Ik heb mij ingeschreven omdat ik dan zelf de productie en act mocht bepalen”, vertelde Alex aan de presentator. Hij vervloekte het nummer zelfs tijdens de talkshow.

Tags

Alex CallierEurovisieEurovisie songfestivalEurovisiesongfestivalSongfestivalsongfestival 2020

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie