Déze heftige ingreep overweegt Peter Gillis

Peter Gillis overweegt heftige ingreep
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gisterenavond was het eindelijk weer zo ver: Massa is Kassa was weer terug op de buis. In de seizoensaftrap deed Peter Gillis meteen een onthulling: hij overweegt een medische ingreep.

Peter bekende eerder al dat zijn voedingscoach hem heeft geadviseerd om iets aan zijn overgewicht te doen, iets wat hij serieus neemt. ,,Ik ben me ervan bewust dat je eerder kans maakt op een infarct als je dik bent”, gaf hij toe in weekblad Party.

‘Dan moet je eens afvallen’

In het vorige seizoen van Massa is Kassa was al te zien dat Peter probeerde af te vallen. Hij heeft namelijk te maken met klachten als een te hoge bloeddruk, suikerspiegel en cholesterol. Vorig jaar verloor hij vijftien kilo. Een knappe prestatie, maar Gillis is nog lang niet tevreden.

In de aflevering van gisteren kijkt hij naar zichzelf als hij onder de douche staat. Hij vraagt Nicol, die er op dat moment bijstaat, of ze even zijn rug wil insmeren. ,,Want zelf kan ik er allemaal niet bij”, bekent hij. ,,Dan moet je eens gaan afvallen”, zegt Nicol streng.

Peter bekent dat hij erover nadenkt een medische ingreep te doen om zo van de kilo’s af te komen. ,,Ik zit er toch over na te denken om die maagverkleining te doen, die ik eigenlijk lang geleden al wilde doen”, zegt Peter. ,,Kijk: met zo’n maagverkleining kan ik zo weer terug naar de 85 kilo, wat ik toen ooit woog.”

Nicol krijgt de schuld

Nicol vindt het een slecht idee. ,,Schat, als jij 85 kilo weegt, dan ben je Peter niet meer”, zegt ze. 110 kilo wegen zou volgens haar al een flinke stap zijn, omdat er dan al 20 kilo af is. Peter twijfelt geen moment en belt zijn afvalcoach, maar die vindt het maar een ‘enge ingreep’.

En daar is Peter het niet mee eens. Volgens hem is hij ooit 45 kilo afgevallen. ,,Maar toen kende ik Nicol nog niet”, sneert hij. Peter vindt dat Nicol te vaak ongezond eten voor hem klaarmaakt, zoals gebakken aardappelen met mayonaise.

Tags

GILLISHEFTIGINGREEPMASSA IS KASSANICOL KREMERSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck