Dieetgoeroe Sonja Bakker gooit het over een andere boeg en wordt fotograaf

Sonja Bakker begint nieuw leven
Door: Julia Zendman
02-12-2022

Sonja Bakker is naar Ibiza gevlucht nadat uitkwam dat ze lang niet alle recepten uit haar boeken zelf had bedacht. De dieetgoeroe legde haar werk neer, maar maakt nu een comeback als ‘professioneel fotograaf’.

Ze fotografeert modellen, vaak op een sexy manier, en maakt naar eigen zeggen ‘professionele foto’s’. In haar Instagram bio staat: Sonja Bakker professional photography ❤️Ibiza❤️Barcelona ❤️Amsterdam 💯Art director 💯Styling💯specials

Ibiza

De rechtszaken vlogen Sonja om de oren en daarom besloot ze naar Ibiza te vertrekken. „Het klopt dat ik het vooral in het begin enorm zwaar heb gehad. Nachten heb ik in bed liggen huilen. Ik heb alles zo goed mogelijk proberen op te lossen. Dat is waarom ik nu op Ibiza woon. Daar ga ik een nieuwe start van mijn leven maken. Samen met Barry en zoon Bram. Voorlopig ga ik niks doen, maar er zal een dag komen, dat ik weer aan het werk wil”, zei Sonja eerder in Privé. Die dag lijkt daar, want volgens Sonja heeft ze nu een carrière-switch gemaakt naar ‘professioneel fotograaf’.

Meer DenD