Dierenactivist: “Boycot muziek Rihanna”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Dierenvrienden en activisten zijn woest op zangeres Rihanna. De wereldster blijft maar enorme bontcreaties dragen, waar tientallen dieren voor zijn geslacht. Daarom is een activist een petitie gestart.

Enorm

Een grote doorn in het oog van de activisten is de enorme bontjas die Rihanna in 2015 droeg tijdens een gala. De zangeres kwam opdagen in een jurk met een gigantische sleep. Helemaal gemaakt van bont.
Vijftig dieren zijn voor de jurk gebruikt. Na lang opgesloten te hebben gezeten in veel te kleine kooitjes werden de dieren geëlektrocuteerd, en vervolgens levend gevild.

Dat Rihanna geen probleem heeft met het dragen van bont, werd ook dit jaar weer duidelijk. Ze droeg een jas, wederom helemaal gemaakt van bont, van het merk Christian Dior.

Petitie

Een Amerikaanse dierenactivist is een petitie gestart om te zorgen dat Rihanna voortaan beter nadenkt over de afkomst van haar kleren. Volgens haar geeft de zangeres een slecht voorbeeld, en dat is gevaarlijk omdat veel jonge mensen tegen haar opkijken.
Omdat Rihanna vaak kritiek heeft gekregen op haar kledingkeuze wil de activist nu drastische maatregelen nemen: ze roept iedereen op niet meer naar Rihanna’s muziek te luisteren. Boycot haar muziek!

Binnen drie dagen hebben al bijna 16.000 mensen gehoor gegeven, en de petitie ondertekend.

Tags

ACTIVISTAMERIKADIERENPETITIERIHANNAZIELIG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck