Dionne en vriend klaar voor volgende stap

Door: DitjesenDatjes
29-05-2019

Al anderhalf jaar is Dionne Stax gelukkig in de liefde. Zij en de radioloog Sytse Oudkerk ontmoetten elkaar in de kroeg en zijn sindsdien samen. Blijkbaar is het stel toe aan de volgende stap in de relatie, want volgens bronnen wonen ze inmiddels samen!

Buurtbewoners

Dionne woonde jaren lang alleen in een appartement in Amsterdam, maar sinds kort zou ze in een eengezinswoning wonen met haar vriend. Weekblad Story is er namelijk achtergekomen dat Sytse niet meer in zijn bovenwoning woont en staat ingeschreven bij een gezinswoning in Amsterdam. Buurtbewoners van Dionne hebben de presentatrice al een tijd niet in haar woning gezien. ,,Ik kom Dionne hier in de buurt nog altijd tegen, maar niet meer bij haar oude woning”, zegt een van de buurtbewoners tegen het weekblad.

De woning waar de twee in zouden samenwonen kost 2800 euro per maand en is 160 vierkante meter groot. In het huis bevinden zich twee badkamers en vier slaapkamers. Denken de twee aan gezinsuitbreiding?

Tante

Kinderen is niets voor Dionne. Tenminste, dat liet ze zelf een keer weten in de Libelle. ,,Als vriendinnen langskomen met kinderen kan ik even ‘tante Dionne’ spelen. Dat vind ik hartstikke leuk, dan gaan we winkelen en taart eten. Maar ik ben ook weer blij als ze weg zijn.”

De 34-jarige is voor haar relatie met Sytse lange tijd single geweest. De geruchten gingen dat zij en Humberto Tan een affaire hadden, maar zelf heeft ze dat nooit bevestigd.

 

Meer DenD