Dirk-ontbijtje voor Radio 538-dj Wietze De Jager

Ontbijtje Dirk
Door: Jos La Grande
06-08-2020

Wietze de Jager, de disc-jockey die deze zomer te beluisteren is in de ochtenduren van Radio 538, onthulde woensdag dat hij in het verleden (zo’n tien, vijftien jaar geleden) heeft gewerkt bij supermarkt Dirk van den Broek in Enschede.

Voor Dirk-directeur Marcel Huizing reden genoeg om vanochtend in alle vroegte naar de 538-studio in Hilversum te rijden met twee medewerksters Kim en Matenne én met een ontbijtje voor de populaire radioman en zijn team.

Huizing: ,,Het was voor Wietze een verrassingsbezoek, maar ik vond het zo leuk dat Wietze wereldkundig maakte dat hij bij ons heeft gewerkt dat we een speciaal Dirk-ontbijt voor hem hebben meegenomen.”

Wietze de Jager was inderdaad verrast toen hij met Klaas van Eerden, cabaretier en sidekick, het vroege Dirk-bezoek begroette. Wietze zei nog dat hij als supermarktmedewerker een gouden tijd heeft gehad en herinnert zich nog de winkelkleding van destijds, de rood-wit geblokte gilets.

Ontbijtje Dirk
Vlnr: cabaretier Klaas van Eerden, Kim, Matenne, Dirk-directeur Marcel Huizing en Wietze de Jager van 538 met de ontbijttas.

Meer DenD