Dirk van den Broek opent Dirk Pitstop in Zandvoort voor F1-fans

Dirk Pitstop
Door: Jos La Grande
03-09-2021

Max Verstappen en al zijn fans kunnen tijdens het F1-spektakel in Zandvoort een heuse Dirk Pitstop maken. Dirk van den Broek heeft in de badplaats gedurende de Grand Prix-dagen – van donderdag 2 september tot en met zondagavond 5 september – de deuren geopend van deze speciale Dirk Pitstop.

Recht tegenover het NS-station in Zandvoort kunnen de fans met hoge snelheid naar binnen – en naar buiten – om eten en drinken in te slaan. Zo missen ze niets van het raceweekend. In de schappen liggen volop gekoelde Heineken 0.0 en frisdrank, maar zijn er ook diverse snacks verkrijgbaar. 

Maak je eigen pitstop bij Dirk

De speciale pitstop in Zandvoort is tijdelijk de 127ste winkel van de supermarktketen. Dirk Pitstop op Passage 42 in Zandvoort is er voor de vroege vogels en de laatsten die het circuit verlaten. De winkel is geopend van 07:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur ‘s avonds.

Marcel Huizing, algemeen directeur Dirk van den Broek zegt dat de supermarktketen voortdurend op zoek is mogelijkheden het aanbod uit te breiden.

,,Zo kregen we ook deze locatie in Zandvoort op het oog. Voor ons een mooie manier om racefans te verrassen”, aldus Huizing. ,,En zo kunnen we in Zandvoort naast onze bestaande winkel ook met deze popup locatie voor wat extra afwisseling zorgen in de Nederlandse winkelstraten tussen al het lichtblauw en geel.”

DirckIII

Ook DirckIII in Zandvoort aan de Burg. Engelbertstraat 21, onderdeel van de gelijknamige slijterijketen heeft zich geprepareerd op het nu al historische race-weekend. De winkel staat in het teken van de race die voor het laatste werd verreden in 1985. Niki Lauda won toen.

De Dirk Pitstop past in het streven van Dirk van den Broek om supermarkten te openen. De supermarktketen is op zoek naar nieuwe locaties en introduceerde onlangs nog een meldpunt voor tips nieuwe locaties.

Meldpunt

Via  het meldpunt www.dirk.nl/hiergraag is meer informatie te vinden over onder andere de belangrijkste locatiecriteria. Hier komen tips binnen, zoals die voor de locatie in Zandvoort. Het pand is weliswaar niet de meest logische keuze voor een nieuwe vestiging voor Dirk van den Broek, maar bleek wel de perfecte popup locatie voor een Pitstop vestiging.

Meer DenD